Organisatie


Kwaliteit op alle onderdelen

Kwaliteit houd je het beste in de hand als je alles in de hand houdt. Daarom laten we niets aan het toeval over. Productontwikkeling, productie, marketing en logistiek; we doen het allemaal zelf. Vanuit Gorinchem met de nevenvestigingen in België, Frankrijk, Hongarije en Portugal. Daarnaast leveren we onze producten ook in onder andere Duitsland en Scandinavië en werken we met een wereldwijd netwerk van meer dan 160 leveranciers en partners. Dankzij onze hoge kwaliteit op alle onderdelen, zijn we een belangrijke speler op de Europese markt voor woningverbetering, zowel voor consumenten en professionals.

Onze kwaliteit staat niet op zichzelf

We maken deel uit van Deli Home, samen met Skantrae en Bruynzeel Home Products: stuk voor stuk vooraanstaande spelers op het gebied van wooncomfort. Samen goed voor zo'n 230 miljoen euro omzet en 800 medewerkers.Samen maken we woonwensen waar

Met ons eigen wereldwijde kennisnetwerk en de gedeelde kennis binnen de groep, kunnen we excelleren op alle onderdelen die nodig zijn om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om nieuwe productconcepten of merchandising, om orderververwerking of distributie, het is er allemaal op gericht om het onze klanten makkelijk te maken om woonwensen wáár te maken.