Merken


Onze merken geven richting aan woonwensen

Als je woonwensen hebt, meer sfeer en comfort wilt, dan zoek je inspiratie om die wensen waar te maken. Merken, met alle waardes die bij die merken horen, geven daar richting aan. Daarom leveren we een steeds groter deel van ons assortiment onder eigen merken en als specifieke retailmerken.

Elk merk staat voor een samenhangend assortiment, waarbij we de samenhang versterken met een duidelijke merkuitstraling, eenduidige verpakkingen, aantrekkelijke schapaankleding en een goede online ondersteuning met voorbeelden, tips, montage-instructies en verwijzingen binnen het assortiment.


CanDo biedt een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen sfeer creëert. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen in vrijwel ieder interieur.

Raffito kasten op maat komen in elke ruimte goed tot hun recht. In jouw slaapkamer, woonkamer, kantoor, kinderkamer, keuken, onder een schuin dak of als scheidingswand. Raffito kasten worden net als de interieurs voor jou op maat gemaakt en kunnen toegepast worden van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Een slim alternatief voor gipsplaten

Agnes One-Step kant en klare platen zijn geschikt voor bekleding van wand en plafond. Een fraai plafond en/of wand maken kan snel en eenvoudig met Agnes.

Het JéWé assortiment omvat een omvangrijk aantal producten voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen, zoals bijvoorbeeld: deurdecoratie, profielen, timmerpanelen, vloerdelen en vloerprofielen.